Hjem - Lions Kalundborg

Lidt om Lions Kalundborg:

NB:
Lions Kalundborg er gået på sommerferie fra 1. juli 2020. Vi holder ingen klubmøder før
7. september.
Ansøgninger modtages gerne, men bliver ikke behandlet før 7. sept.

Har du spørgsmål, en ansøgning eller lignende til Lions Kalundborg, så tøv ikke - send blot en mail til os: kalundborg ved lions prik dk

Vores præsident - Flemming Larsen - giver gerne nærmere oplysninger.
Hvis du vil vide mere - så ringer du på tlf 5131 6456 eller mail: flemmingengtoft ved gmail prik com

Interesseret i Lions?
Kunne du tænke dig at være med i et stærkt fællesskab, hvor vi gør en forskel for udsatte grupper i vores lokalsamfund?
Så ringer du blot til Flemming Larsen - tlf 5131 6456 - og han vil fortælle dig meget mere om Lions.

I Lions Kalundborg samler vi penge ind til udsatte grupper i vores lokalsamfund samt til katastrofe-områder rundt om i verden, men vi har også mange andre spændende ting på programmet.

Lions har bl.a. et stort internationalt netværk, som du kan blive en del af.

I Lions er det vigtigt, at vi har det hyggeligt med hinanden. og derfor lægger vi vægt på både sociale tiltag, virksomhedsbesøg, besøg på institutioner, besøg af spændende foredragsholdere og meget mere.

--------------------------------------------------------------------------