ForsideKlubbenAktiviteterTuristDonationer

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Rickshaws i Kalundborg Kommune (opdateret 29.10.2016):

Lions i Kalundborg har været primus motor i opstart op igangsættelse af projekt "Rickshaws" i Kalundborg.
Et projekt, som nu - i et tæt samarbejde med Kalundborg Kommune og Cykling uden Alder - nu er nået så langt at hele 8 cykler er indkøbt til plejehjem i Kalundborg (via midler fra Lions i Kalundborg hhv diverse Fondsmidler).

Senest har avisen "NORDVESTNYT" den 27. oktober bragt en artikel med overskriften
"Alle har ret til vind i håret" og hvor frivillighedskoordinator Susanne Bach Rasmussen og formand for Cykling uden alder i Kalundborg, Martin Thyssen (Lions medlem), holdt taler, da Høng Ældrecenterfik en rickshaw-cykel, og hvor Martin Thyssen fik æren af at klippe den røde snor.

Således blev de første cykler præsenteret den 6. april 2016 på Kalundborg Vandrerhjem:

og med præsentationstur gennem gaderne i Kalundborg:

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark