Hjem - Lions Kalundborg

Donationer

Opdateret 8-12-2020

Seneste nyheder:

Fredag den 15. maj 2020 har Lions Kalundborg været på besøg på seks af kommunens pleje-/ældrecentre. Hvert enkelt plejecenter var spurgt om der var særlige ønsker til beboerne. Disse ønsker blev indfriet via indkøb i Kvickly i Kalundborg - og bragt ud til plejecentrene denne fredag formiddag - se billedet fra Kvickly med varehuschef Kirsti Thygesen og de gule Lions fra Kalundborg og de fyldte indkøbsvogne:

Sommeren 2020:
Som et resultat fra salget af juletræer og ”genbrugsjuletræer” hos Kvickly Kalundborg i december måned – anvendes overskuddet til – i samarbejde med Red Barnet, Kalundborg – at sende 10 familier på familielejr på Sankt Helene Kursus- og Feriecenter i Tisvildeleje fra mandag den 6. juli til fredag den 10. juli 2020.

April 2020:
Til Katrine Kristensen – 24 år – fra Kalundborg – elite para dressurrytter og på vej til udtagelse til para OL i Tokyo, blev bevilget 10.000 kr til hendes videre træning sammen med hesten Welldone Dallas.
Desværre blev OL i Tokyo 2020 aflyst pga Corona-situationen. På trods heraf håber Lions, at fremtiden for den unge dressurrytter stadig kan blive med OL-deltagelse i 2021.

Februar 2020:
Efter ønske fra MAK-Jolly skolen i Uganda v/Per Hansen, Jyderup – bevilgede Lions Kalundborg 5.000 kr til indkøb og opsætning af en vandtank på skolen.
Indkøb og opsætning af vandtanken skete allerede i marts måned.
Vandtanken var en naturlig del til den nye vandbrønd, som Lions donerede penge til i maj 2019:

--------------------------------------------------------------------------------------------