Hjem - Lions Kalundborg

Lidt om Lions Kalundborg

Har du spørgsmål, en ansøgning eller lignende til Lions Kalundborg, så tøv ikke - send blot en mail til os: kalundborg ved lions prik dk

Vores præsident - Flemming Larsen - giver gerne nærmere oplysninger om Lions.
Hvis du vil vide mere - så ringer du på tlf 5131 6456 eller mail: flemmingengtoft ved gmail prik com

Interesseret i Lions?
Kunne du tænke dig at være med i et stærkt fællesskab, hvor vi gør en forskel for udsatte grupper i vores lokalsamfund?

Så ringer du blot til Flemming Larsen - tlf 5131 6456 - og han vil fortælle dig meget mere om Lions.

I Lions Kalundborg samler vi penge ind til udsatte grupper i vores lokalsamfund samt til katastrofe-områder rundt om i verden, men vi har også mange andre spændende ting på programmet.

Lions har bl.a. et stort internationalt netværk, som du kan blive en del af.

I Lions er det vigtigt, at vi har det hyggeligt med hinanden. og derfor lægger vi vægt på både sociale tiltag, virksomhedsbesøg, besøg på institutioner, besøg af spændende foredragsholdere og meget mere.

Lidt overordnet om Lions her i starten af 2021:

Du udgør forskellen – vi er hver især unikke

Vi taler ofte om Lions styrke, når vi samarbejder om at hjælpe.
Som en sammenslutning af mere end 48.000 klubber og 1,4 mio medlemmer har Lions muligheden for at få stor indvirkning i verden.

I Lionsåret 2019-2020 udførte hele verdens klubber mere end 820.000 hjælpeprojekter, der hjalp 319 mio mennesker. Og det gjorde Lions ved at arbejde sammen.
I disse udfordrende tider, som verden står over for, er det let at føle
sig ubetydelig - at tro, at verdens problemer er for store til, at én person kan løse dem. Måske har du også for travlt til at få tid til at gøre noget, eller måske oplever du begrænsninger, der gør det vanskeligt at hjælpe på den måde, du ønsker.

Sandheden er, at vi har brug for hver eneste dig. Hver person gør en
forskel. Vi er hver især unikke og bibringer noget til verden, som
ingen andre gør. Lions er verdens største hjælpeorganisation, men
Lions består af enkeltpersoner – mennesker, der har rejst sig op og sagt: ”Jeg vil gøre, det jeg kan”. Og netop det gør hele forskellen.